Волейболна Арда посреща утре Дунав (Русе)

Волейболна Арда домакинства утре (24 януари) от 18.00 ч. в спортна зала „Арпезос“ в мач от 12 кръг на редовния сезон на Суперлигата, като среща тима на Дунав (Русе). 

Това е изключително важен мач срещу отбор, който е преодолим, и който задължително Арда трябва да бие, коментират треньори.

В мача ще се включи Кирил Хаджиев, който вече е част от състава на отбора и е в отлична форма, научи „Нов живот“. Той играе на позицията „посрещач“. С неговото присъствие шансовете за победа на отбора се увеличават. Състезателите са в добра спортна кондиция. Единствено Невен Нешев не е във формата, в която беше, но се очаква да не бъде титуляр. Присъствието на Кирил Хаджиев ще компенсира.

Очакванията и на публиката са големи. Според фенове този мач ще покаже Арда на къде върви. Една победа ще бъде добър знак за всичко, което ще последва от тук насетне, убедени са любителите на този спорт.

Припомняме, че момчетата на старши треньора Иван Халачев заемат 11 позиция във временното класиране. Опонентите им през утрешния мач са с две позиции по-нагоре. НЖ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини