20 °C

Загадката "преживяване срещу памет"

  • 05-11-2018 11:13
  • 1089
  • 0
  • 0
Нобеловият лауреат и основател на поведенческата икономика Даниел Канеман разкрива чрез примери - от почивки до колоноскопии - как нашите "преживяващи личности" и нашите "помнещи личности" възприемат щастието различно. Това ново прозрение има дълбоки последици за икономиката, обществената политика, както и това да сме наясно със самите себе си.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини