25 °C

Екзотиката на света

  • 05-03-2017 11:47
  • 5933
  • 0
  • 0
Сеизмологът проф.Бойко Рангелов е участвал в различни научни проекти. В този епизод на предаването той разказва за екзотичните си пътешествия и най-забележителните места на планетата, които е посетил. Сред тях са Исландия, вулканите Етна и Везувий, Западните Кариби и остров Ливингстън.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Още от По пътя

Последни новини