25 °C

Антарктида

  • 05-09-2016 13:48
  • 8736
  • 0
  • 0
Геологът Галина Виденова се грижи за провизиите и храната на българската полярна база на о. Ливингстън. В предаването ще видите нейният емоционален разказ за дългите и вълнуващи пътувания до ледения континент, за ежедневието в базата и за трудностите, които човешкият дух преодолява в суровите условия на Антарктида.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Още от По пътя

Последни новини