30 °C

Изложба на компютърна школа Вале в Европейския парламент

  • 11-04-2014 21:03
  • 6159
  • 5
  • 1
Брюксел, с какво го свързвате? С брюкселските дантели, шоколада, брюкселското зеле, манекен пис , атома и още куп забележителности, но най-вече Европейската комисия, щабквартирата на НАТО и Европейския парламент.
Точно в този Европейски парламент, в сърцето на Европа група хасковски деца представиха своето изкуство. Това са седем творци от компютърна школа "Вале" към читалище "Заря" с ръководител Людмила Стайкова. Визитата бе осъществена по покана на евродепутатът от ГЕРБ Мария Габриел . Тя останала много впечатлена от творчеството им по време на международния конкурс „Творчество без граници” и решила да покаже на Европа, колко талантливи и креативни деца има в Хасково.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини