Който е кръшкал тази нощ, умира!

Венера и Юпитер се сближаха в нощта срещу 14 март и астролози предупреждават, че през това време прелюбодеянията обикновено завършват с диви скандали с побоища, които понякога имат летален завършек.

 За някои от зяпачите, които кръшкат по чуждо обаче, последствията може да са фатални, пише "Дейли Телеграф".

Красивото явление можеше да се вижда с просто око до 22:30 часа, а след две седмици към красивото съчетание на Венера и Юпитер ще се присъедини и лунният сърп. Сътрудникът от британското Кралско астрономическо дружество Робърт Маси обяснява, че Венера ще е малко по-високо, вдясно от Юпитер. Двете планети се сближават от няколко месеца и астрономът любител от САЩ Патрик Кулис е заснел този процес .

Венера, въпреки че е много по-малка от Юпитер, свети доста по-силно, защото е сравнително близо до Земята. Според астрономите приближаването на двете планети не поражда някаква заплаха за Земята заради голямото разстояние, на което те се намират от нашата планета. Може да се очаква нищожен гравитационен ефект, тъй като те са от една и съща страна на Слънцето.

Съединяването на две планети е оптично явление, на което по-голямо внимание обръщат астролозите. Някои от тях препоръчват хората да се постараят да вършат добрини, да са учтиви и любезни, тъй като периодът бил благоприятен за сближаване. Други обръщат внимание, че двете планети се сближават на всеки 13 месеца и фаталното число крие смъртна заплаха за всички, които са склонни към изневери - особено тази вечер, на 13 март. По време на съешаването на Венера и Юпитер прелюбодеянията обикновено завършват с диви скандали с побоища, които понякога имат летален завършек, твърдят астролозите.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини