Ново дело за Водното огледало тръгва срещу Хасан Азис

Ново дело за водното огледало тръгва срещу кмета на Кърджали Хасан Азис.Обвиненията на прокуратурата са пак същите като при старото. Само дето обвинителният акт от 10 страници е сведен до две. Градоначалникът се обвинява, че се опитал да заблуди министрите на регионалното развитие и благоустройството и на финансите за цената на парцел попадащ във Водното огледало.

Вярвам в съдебната система на страната и съм респектиран от нея. Не мога обаче да не посоча, че делото се превръща в сериал който ще се проточи до парламентарните избори. Това подчерта пред медиите градоначалника на Кърджали Хасан Азис.Той съобщи също, че процесът ще се води в столицата. Направил съм постъпки заседанията да са в Кърджали. В противен случай ще съдействам на кърджалийци да следят процеса в София,каза още кметът.

 Той коментира и изявеното желание на премиера Бойко Борисов да открие Водното огледало когато получи акт 16. Бих присъствал, ако по това време не съм ангажиран с делото за Водното огледало,каза градоначалникът.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини