Теди Велинова: Сами ще разберете за връзката ми с д-р Енчев

Теди Велинова има успешна модна кариера, но от 6 години отделя повече внимание на новата си страст, стайлинга. В момента тя е стилист в продуцентската къща на Вили Сечкова и отговаря за визията на всички проекти на компанията. Брюнетката снима и реклами, но няма достатъчно време за много модните ангажименти.

„Не съм се отказала напълно от модната кариера, защото много години съм се занимавала с това и ми е тръпка. Аз вече не съм на актуална възраст, в момента се търсят момичета на 15, 17 години, а аз съм на 34 години. Аз се грижа добре за себе си, благодаря и на гена, имам още ревюта, но се подлагам на диети преди да изляза на подиума”.

Теди не е привърженик на модните тенденции. „България не е богата държава, много е сложно да следваш модни тенденции. В България познавам много малко хора, които ги следват и обновяват напълно гардероба си всеки сезон”.

Според стилистката, най-важно е дамите да използват повече аксесоари, като шапки, шалове и бижута. Така те ще са модерни и ще разнообразяват тоалетите си. „Много е важно дамите да наблегнат на аксесоарите, като шаловете, шапките, чанти, обувки. По-ефектните брошки, бижута са много актуални”.

Теди е категорична, че младите момичета не трябва да плагиатстват, а да бъдат себеси.

Относно слуховете около връзката й с доктор Енчев, който същата вечер придружаваше Теди Велинова като кавалер, тя уклончиво отговори: „Може би, трябва да попитате него. Смятам, че трябва да оставим нещата да се развиват от самосебе си и хората ще разберат дали има или няма нещо. Нека оставим нещата да се случват сами”.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини