„Зловеща семейна история” старира завладяващо

Сериалът, излъчен в понеделник от 22:50 часа по FOX LIFE, повиши гледаемостта в слота почти двойно сред всички таргети, като постигна най-висок пазарен дял сред жителите на София.

Високите рейтинги на премиерата в САЩ доказаха, че сериалът е модерен и качествен телевизионнен продукт. Така реагира и българският пазар”, коментира Джулиано Пападия, Ръководител Програма във Фокс Интернешънъл Ченълс България.  „Не отричам, че беше рисковано да заложим на това заглавие, но го подкрепихме с добра кампания и знаем, че ако веднъж започнеш да  гледаш, не е възможно да го оставиш. А това е само началото,  по FOX LIFE най-хубавото предстои.”, обещава Пападия.

 

За Зловеща семейна история” (American Horror Story):

Драматичният сериал, който разказва модерна приказка на ужасите, се излъчва по FOX LIFE всеки понеделник от 22:50 часа.

 „Психо-сексуален хорър с Джесика Ланг” или „нестандартна семейна драма от създателите на „Кръцни/срежи” – всяко определение на амбициозния проект на Фокс е категорично – сериалът има звезден актьорски състав и  доказано успешен екип.

След загубата на очаквано бебе и изневяра, майката Вивиан (музикантка), бащата Бен (психиатър и неверен съпруг) и дъщерята Вайълет (има навика да се самонаранява) се местят от Бостън в Лос Анджелис, за да оставят тъмното минало зад гърба си. Новата им къща, имение от 20-те години със загадъчна история, изглежда твърде хубава и дори новината, че пази тайните на убийство и самоубийство, не разубеждава семейството да се нанесе. А може би трябва...

Докато привиква към новия си живот, семейството се запознава със съседката Констанс (Джесика Ланг) и дъщеря й Аделейд, страдаща от синдром на Даун. Двете жени, оказва се, твърде добре познават тайнствената къща и мрачната й история.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини