Съученици от Кърджалийско се сбират на Босфора,мода е купон на корабче

Съученици от различни випуски от Кърджалийско купонясват на Босфора.Да си чукнеш среща в Истанбул, след като двадесет години не си се виждал със съвипускниците  си се е превръща в мода. Събират се хора разпилени по целия свят от Сидней до Ванкувър. Идеята е на изселници в Турция. Те събират разпилените съученици в космополитния град. Хитът е купон на корабче, плуващо по Босфора. Цената е само 70 турски лири. Ако искате екстри си доплащате. След здраво запиване ви чака хотел на европейския или азиатски бяг по избор. Туристическите агенции вече надушват далаверата. Надпреварват се да предлагат все по-добри условия.Една от възможностите е да разгледате пищните квартали,ресторанти и домове, в които се снимат популярните турски сериали.

 Сега за здраво честване се събира набор 69 от Крумовград. Хората разпилели се по света искат от агенциите перфектна организация. Естествено купонът ще бъде на корабче под нощното небе на Истанбул. Разпратени са покани по света.

  Тази година много нашенци от Турция се завърнаха да се съберат със свои съученици в Кърджали. Техните разкази са в основа на породилата се мода.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини