Ресми Мурад: Дикме няма шанс за кмет на Ардино

Ресми Мурад

Следващият кмет на Ардино ще бъде от ДПС. Движението за права и свободи управлява общината двадесет години и няма намерение да отстъпва водещата си позиция. Основен конкурент в надпреварата за кметския стол ще бъде кандидатът на управляващата партия ГЕРБ. Това заяви на брифинг кметът на Ардино  Ресми Мурад. Градоначалникът подчерта, че бившият земеделски министър Мехмед Дикме има амбицията отново да участва в битката за кметския стол, но няма шансовете да вземе и половината от гласовете, които е получил през 2007 г.Победеният борец,е най-амбициран,цитира стара турска мъдрост градоначалникът.

  Ресми Мурад поясни, че все още ДПС не е номинирало своя кандидат за кметския пост. Ардино е на ардинци и ние ще отстояваме това на изборите, подчерта Ресми Мурад който е общински лидер на Движението за права и свободи.

  Очаква се кандидатурата на ДПС да се избистри при посещението на Ахмед Доган, който на 20 май ще бъде в Бял извор.Социологическо проучване проведено преди година сочи,че кметът Ресми Мурад се ползва с най-голяма популярност сред актива на ДПС в общината.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини