Протест срещу паркинга пред „Орфей”. Преглед на регионалния печат

Протест срещу паркинга пред Орфей.е водещото заглавие на „Нов живот”. Кърджалийци искат центъра на града да остане пешеходна зона. Подписка,подкрепена от младежката структура на ГЕРБ стои зад недоволството, пише още всекидневникът.

Тръгват 526 преброители от утре в община Кърджали., съобщава още вестникът.”Нов живот” пише и за кампанията по избор на спортист на десетилетието в Кърджали. Церемонията по награждаването ще е на 25 февруари.

Официална първа копка на парк „Арпезос-Север” ще се прави на 11 февруари 2011 год.от 11 часа. Нито денят, нито пък часът са избрани случайно. Надяваме се на магията на царските числа, цитира „Арда нюз” кмета на Кърджали инж.Хасан Азис. На церемонията са поканени министрите Росен Плевнелиев и Томислав Дончев..

Близо 14 000 души от община Кърджали се преброиха в сайта на НСИ, пише още на първа страница Арда нюз. Стартира вот за спортист на десетилетието, церемонията ще бъде на 25-ти февруари съобщава още всекидневникът.

 Кърджали ленд ще има на брега на Арда, сподели кметът на града Хасан Азис,цитиран от „Родопи 24 х 7”. Атракционите ще бъдат в рамките на парк Арпезос-Север. Неговата първа копка ще бъде на 11 февруари от 11 часа в година 2011. Проучване сочи, че такова увеселителен комплекс няма в радиус от150 км на Кърджали, пише още вестникът.

Искаме нов лидер .Съби Узунов да си ходи,е още едно от водещите заглавия на първа страница на „Родопи 24х7”.

Кметът Хасан Азис почерпи с баклава за мъжка рожба , съобщава още медията.

Кърджали бг вести

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини