CBS продължи The Big Bang Theory с 3 сезона

CBS и Warner Bros. Television обявиха, че продължават официално излъчването на хитовия сериал The Big Bang Theory за още три сезона. По този начин популярната сага, разказваща за гениалните физици Ленърд и Шелдън, които тепърва изучават законите на общуването с жените, ще остане в ефира на CBS до есента на 2014 година.

Според последните статистически данни, рейтингът на шоуто е изключително висок и по тази причина наскоро производителите от Warner Bros. Television успяха да продадат правата му за 2 милиона долара на епизод.

От старта му през 2007 година до излъчвания в момента 4-ти сезон, гледаемостта се повиши почти двойно – от 8,3 млн. до 13,6 млн. зрители. Това превръща "Теория на големия взрив" в един от най-печелившите сериали не само в ефира на CBS, но и въобще в американската телевизионна мрежа.

През 2010 година пък Джим Парсънс (Jim Parsons), който изпълнява една от главните роли в компанията на колегите си Джони Галецки (Johnny Galecki) и Кайли Kуоко (Kaley Cuoco), бе отличен с награда "Еми" (Emmy) в категорията "Най-добър комедиен актьор".

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини