Иван Бунков чукна шестдесеттака със здрав купон

Иван Бунков

Със здрав купон до зори в Комплекс „Резиденцията” главният редактор и издател на вестник „Нов живот” Иван Бунков  отбеляза шестдесет годишен юбилей. За тържеството бяха дошли гости от цялата страна –от София до Бургас. Имаше и гръцко присъствие. Лично президентът Георги Първанов поздрави с адрес Иван Бунков за приносът му в българската журналистика и висок професионализъм. Ще припомним, че главният редактор на „Нов живот” е председател на Управителния съвет на Българската асоциация на регионалните медии. Държавният глава подчерта, че тази година най-старата и авторитетна медия в Източните Родопи спечели наградата на Съюза на българските журналисти.

Приветствие и цветя до юбиляра изпратиха областният управител Иванка Таушанова и кметът на Кърджали Хасан Азис. Гост бе народният представител Димчо Михалевски.

 Класическа музика и здрав рокенрол повдигнаха настроените на присъстващите общественици, журналисти, приятели, роднини. Както можеше да се очаква виното и ракията бяха ивайловградски. Хуморът на Тодор Мухтаров и радио „Дзън –дзън”също допринесоха за неповторимата атмосфера. Мултимедия показа част от фотоархива на „Нов живот”.  Пред очите на присъстващите се изнизаха събития от създаването на вестника до наши дни.

 Купонът бе посветен и на наградата на вестника, присъдена му от Съюза на българските журналисти.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини