„Славейков” с нов директор за днес

Симона Димитрова

Ученичката Симона Димитрова е „новият” директор на СОУ”Петко Рачов Славейков”за днес. Тя управлява школото от стола на директора Милко Багдасаров. Под нейно ръководство преминава цялата празнична програма за патронния празник на училището, който се чества днес. По традиция денят  преминава  под знака на ученическото самоуправление.  

Багдасаров предаде без съпротива властта  в учителската стая в 9:00 ч „ Новият” директор за днес  е председател на Училищният парламент. Симона Димитрова откри в 10 часа благотворителна кулинарна изложба, организирана от Движение „Ръка за помощ”.Младежи предлагаха на деца от долните класове кулинарни лакомства.

Симона Димитрова преряза и лентата  на новия специализиран кабинет по химия.
В  11:00 часа започнаха-спортни мероприятия-демонстративни срещи по волейбол, футбол и баскетбол между отбори ученици и учители
Последва  концерт под надслов "Честит празник, славейковци - Микрофонът е Ваш!" в Актова зала №1
За 13 часа е предвидено откриване на стенопис при вход "Б" на училището

Всички ученици и учители участваха в празненството.Децата караха часове по физическо,трудово и музика за да подготвят спортните , музикални и кулинарни изненади за гостите.
 Поради мюсюлманския празник Курбан Байрям предвиденото представление в Дома на културата бе отложено за 23 ноември /вторник/ от 18:00 часа, за да могат всички славейковци и граждани на Кърджали да съпреживеят пълноценно емоцията на празника.
Кърджали бг вести

Кулинарна изложба
Откриване на кабинет
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини