Ози Осбърн е неандерталец. Доказано с ДНК!

Американски учени изследваха кръвни проби на Ози Осбърн и съставиха генетична карта на рок звездата, пише The Daily Mail. Бившият лидер на Black Sabbath е потомък на неандерталци и древни римляни, загинали при изригването на Везувий на 24 август 79 год.

Освен родството с неандерталците и римляните учените са открили в ДНК-то на Ози Осбърн доказателства, че музикантът е далечен роднина на руския император Николай II и краля на Англия Джордж I. Според изследването Ози Осбърн е в родство и с известния американски престъпник от XIX век Джеси Джеймс.

Коментарът на музиканта относно разкритията на учените е, че няма нищо удивително в резултата. Намеквайки за деянията си в алкохолно или наркотично опиянение, той се пошегувал, че неговото родство с неандерталците е отдавна известно на съпругата му Шарън и полицията в много страни по света.

Специалистите изследвали и феноменалното дълголетие на Ози Осбърн, който сам неведнъж е казвал, че е „медицинско чудо”. Според собствените му думи, няма разумно обяснение за това, че е жив още. Изследователите се натъкнали на факта, че музикантът е много по-издръжлив от средностатистическия човек, а възможностите на организма му да се справи с последиците от употребата на алкохол и наркотици надхвърлят средните показатели.

Сега Ози Осбърн полага усилия да води здравословен живот под наблюдението на лекарите и жена си. Но беше време, когато успяваше да изпие четири бутилки коняк за ден и заедно с алкохола да взема наркотици.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини