Селски кмет кадрува в министерство. Преглед на регионалния печат

Основна тема на всекидневника „Нов живот” е палежът на сметището в Кърджали. От РИОСВ мълчат дали горящото бунище е опасно за здравето на хората. Според РИОКОЗ в Кърджали димът замърсява въздуха и е заплаха за здравето на хората.

Тероризмът няма религия, е заглавието на интервюто със специалиста по етническите конфликти Ангел Митрев. Според него демократичният български модел тушира напрежението между общностите.

„Кърджалийските пожарникари демонстрираха спасителни акции”, е водещото заглавие на всекидневника „Арда нюз”. Разказва се за демонстрацията на възможностите на местната пожарна служба.

Водещо заглавие е и успехът на Емилия Стоянова от Ардино, която стана републикански шампион във веригата турнири за хора с увреждания „Воля за победа”. Тя се срещна с градоначалника на Ардино Ресми Мурад.

Селски кмет се пробва за кадровик при министър Тотю Младенов е водещо заглавие на вестник „Родопи войс”. Според медията кадровикът на Родопите се казва Ерол Мехмед, кмет на село Делвино, Кирковско.

Щракнаха белезниците на Съби Мистрията и Димо Лихваря, е другото водещо заглавие на медията.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини