Сидеров: Отцепват Кърджали от България

Волен Сидеров

Има реална заплаха в близките години Кърджалийския край да бъде откъснат от България. Тук държавата е абдикирала и са се настанили турските държавни интереси. Турски министри и кметове идват в Кърджали, заобикаляйки външното ни министерство, все едно става дума за тяхна територия. Това заяви на пресконференция в Кърджали лидерът на Атака Волен Сидеров. Той пристигна със закъснение от Пловдив и въпреки че бе обещал, не участва в тържеството по случай Съединението.

Според Сидеров в Кърджалийско от двадесет години протичат опасни процеси. В основата им е ДПС. В града не можеш да си намериш работа, ако не знаеш турски. 90 % от държавните служби се раздават от Движението. Толкова е и процентът на бизнеса в ръцете на активисти на Доган, каза още Водача.

Той обяви нова политика на „Атака” в Кърджали. Партията ще вдига рейтинг чрез личен пример на актива. Ще разобличава корупцията и ще иска смяна на хората от ДПС от държавните постове заради некадърност.

Година преди изборите ние се активираме и ще променим нещата. Новият ни областен координатор е бившият народен представител Борислав Ноев. От него ще искаме да вземем съветнически места в малките общини на областта. Ще се борим и за депутат от Кърджали. Пропуснахме много време заради неудачи в кадровата политика. Присъствието ни в Кърджалийско не бе на ниво, подчерта още Сидеров.

Водачът прие пред журналисти тридесет нови членове от Кърджали, Смолян и Крумовград. Сред тях имаше и неколцина бивши партийци от ДСБ, начело с координатора им за Кърджалийско Димитър Топалов. Партии има много, но България е една, оправда измяната им Сидеров.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини