Джигит върлува по паркинг, натриса „Ауди”

Товарен „Мерцедес „направи поредната катастрофа на паркинг, като удари автомобил „Аиди”. Шофьорът В.Х./24/ не се огледал и на излизане се натресъл в леката кола. Както Кърджали бг вести писа паркингите в Кърджали вече не са безопасни. Автоджигити и пишман шофьори с купени книжки вилнеят и трошат коли. Случаите през последните месеци рязко зачестиха.

Младеж нацели електрически стълб в стремежа си да се прави на пилот със семейния „Фолксваген”. Катастрофата стана в Ардино. Водачът Е.М./20/ е пострадал леко. Прегледан е в центъра за спешна помощ и е изписан. Алкохолната проба е отрицателна. Съставен му е акт.

Джип „Чероки” отне предимството на „Опел” и му размаза ламарините. Вседеходът се управлявал от Г.Е./61/.Катастрофата е станала на кръстовището между улиците „Джебелска” и „Славянска”.Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни.На виновните са съставени актове.

КАТ се опита да затегне дисцциплината и провери 938 автомобила през последните дни.Констатирани са 113 нарушения.Съставени са 26 акта и 87 фиша.

Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини