Спипаха стоки с фалшиви бандероли

Голямо количество акцизни стоки с фалшиви бандероли или без бандероли бяха спипани в Кърджали при проверки от Икономическа полиция. На стоковото тържище е бил задържан товарен “Мерцедес” със старозагорска регистрация, натоварен със спиртни напитки. Бандеролите се оказали подправени. Колата е запечатана и се намира в двора на полицията в Кърджали. Ченгетата ще установяват  вида на алкохола и броя на бутилките. Образувано е досъдебно производство. Акцията е част от усилията на полицията срещу нерегламентираната търговия.

Стоки без бандероли бяха открити и в два магазина в областния център. От бар-грил са иззети 417 кутии цигари и 20 бутилки алкохол, а от хранителен магазин – 14 бутилки алкохол и 50 кутии цигари.  Образувани са досъдебни производва.

Полицията залови и притежатели на наркотици. 8 грама канабис, 0,131 грама амфетамин и 2 грама марихуана са били открити и иззети от полицаи от три лица в Кърджали. Канабисът и амфетаминът са намерени при проверка на Б.Д./30/. Задържан е в районното управление в Кърджали. 1,5 грама марихуана е държал М.Л./31/, който също е закопчан в управлението. 0,5 грама марихуана са открити у В.П./21/. И по трите случая са образувани досъдебни производства за незаконно притежаване на наркотични вещества.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини