Истината е някъде там! За трети път и пак с Мълдър и Скъли

Ще има ли трета поредна серия на широкоекранната версия на "Досиетата X" - очевидно този въпрос вълнува Холивуд доста сериозно в последните седмици.

Звездата Дейвид Духовни (David Duchovny), който напоследък бе зает да демонстрира на малкия екран неприкритата си сексуалност в Californication и да я лекува в реалния живот, сподели, че е готов отново да се превъплъти в култовия агент на ФБР Фокс Мълдър. 

"Лично аз ще искам в третата серия да се завърнем отново към митологията за извънземните. Това е душата на филма и винаги е била", категоричен е Духовни, като по този начин иронично намекна за тоталния провал на втората част на сагата.

X-Files: I Want to Believe се появи в кината през лятото на 2008 година и се оказа абсолютен провал не само в боксофиса, но и като прием от страна на феновете.

Повечето киномани така и не приеха странната идея на сценаристите, вместо с извънземни, да се заиграят с издирване на серийни убийци. Сега обаче Мълдър и Скъли са склонни да се завърнат и през 2012 година в още една серия от поредицата, за да продължат да търсят "истината някъде там"...

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини