Юнайтед доволни от провала на България

В английския шампион Манчестър Юнайтед са останалимного доволни от неуспеха на националния тим на България за Световното първенство в ЮАР. На официалната страница на "червените дяволи" е поместен коментар, в който се изразява по-скоро задоволство от факта, че сега звездата на националния ни отбор Димитър Бербатов няма да бъде разсейван с други освен клубните си мисли.

"Докато поднасям съчувствието си към Димитър Бербатов и всички фенове на Юнайтед в България, смятам, че отпадането на България от световното първенство ще е като "златен шанс" за нас. Неуспеха на България за ЮАР 2010 бе потвърден, след унизителната загуба на българите с 1:4 от Кипър миналата събота. Все пак във формата, в която се намира Берба в момента не е странно, че той вкара единствения гол за страната си. Сега Димитър трябва да се успокоява с мисълта, че макар, че няма да играе на най-големия турнир в света, все още ще играе за най-големия отбор на планетата. И ще играе още много за Юнайтед, не само четири седмици", пише в коментара.

"Сега Берба може да се фокусира изцяло върху клубната си кариера. Манчестър Юнайтед има важни домакински мачове, включително с Ливърпул и Челси, а две победи над ЦСКА Москва ще осигурят на "червените дяволи" прогрес в Шампионската лига. Ако бях човек на залаганията щях да подкрепя Димитър да насочи усилията си за националния отбор към клубния си. Защо да не започне с Болтън? В последните два мача от Премиършип срещу Сток Сити и Съндърланд той отбеляза", е позицията на редактора, публикувана в страницата на Манчестър Юнайтед.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини