"Опел" блъсна жена на пешеходна пътека в Кърджали

64-годишна жена била блъсната на пешеходна пътека в на ул.“Първи май“ в Кърджали от „Опел“ с 61-годишен водач около 15 часа в събота. Пострадалата е със счупен глезен. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Само с материални щети е катастрофа в събота около 19,30 часа по пътя от Черноочене към Кърджали. 23-годишен с „Пежо“ загубил контрол над управлението вследствие на движение с несъобразена скорост и се ударил в мантинела. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. 65-годишен с „Форд“ бил спрян за проверка в областния град в неделя около 3 часа. Тестът за алкохол отчел 1,65 промила. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Екип на пожарната служба в Момчилград загасил запалени отпадъци в метален контейнер в района на село Загорско. Сигнал за пожар в химическа лаборатория в училище в Кърджали е подаден в неделя в 15,45 часа. Екип на службата в града е бил на мястото на произшествието. Няма щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини