Нападналият израелски туристки хотелиер е освободен без повдигнато обвинение

Хотелиерът, който беше задържан, след като нападнал израелски туристки в "Слънчев бряг", е освободен, като на този етап не му е повдигнато обвинение, съобщи БНТ.

Спорът беше заснет с телефон, като на клипа, публикуван от израелски телевизии, се вижда как хотелиерът Иван Тодоров се опитва да ритне една от жените. 

Тодоров е разпитан за отношението си.

Туристките и хотелиерът разказаха различни версии за причините за конфликта. Според туристките, след като пристигнали в хотела, се оказало, че има дублиране и стаята им, за която заплатили предварително, не е свободна и от хотела предложили да ги настанят в различен хотел. След спора пък се стигнало до агресията на хотелиера. 

От хотела разказват различна версия за причината за конфликта - туристките искали да бъдат настанени веднага след пристигането им, но от хотела им казали, че настаняват след 14 часа, като те първи проявили агресия. 

По случая е образувано досъдебно производство, като все още се разпитват всички участници и свидетели на инцидента.

Ще се търси начин и двете израелски граждански, които се прибраха в родината си, да бъдат разпитани в България, като едва тогава ще се прецени дали на Тодоров ще бъде повдигнато обвинение, обясняват от прокуратурата в Несебър.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини