Часове преди мача с Ботев, Арда преотстъпи свой футболист

Дойде дългоочакваният момент в 95-годишната история на ПФК АРДА. Днес от 18:30 часа АРДА приема Ботев Пловдив в първия си мач в елита на родния футбол. Срещата от efbet Лига ще се играе на АРЕНА АРДА, която със сигурност ще бъде пълна с привърженици на кърджалийци. Все още могат да се закупят билети от касите, които днес работят от 9:00 до края на първото полувреме. Освен това за улеснение, билети магат да се закупят и онлайн в bestticket.bg , както и от касите на бензиностанции OMV, Office 1 и книжарници Orange. Феновете на АРДА са приготвили специална хореография, която се пази в тайна.

Ръководството на ПФК АРДА приканва привържениците на отбора, да дойдат по-рано на АРЕНА АРДА, за да се избегне струпване на входовете. Също така много важно за всички мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст. Те ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от техния придружител. БЛАНКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА КАСИТЕ НА АРЕНА АРДА! След като ги попълните ги представяте на съответните входове към секторите.

В същия момент АРДА преотстъпи на Локомотив Горна Оряховица нападателя Ерай Карадайъ. Той ще се присъедини веднага към новия си отбор. 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини