АРДА представи отбора за Първа лига

Отборът на АРДА официално бе представен за предстоящият сезон в Първа лига, който ще е исторически за клуба. Преди контролата с Ботев Гълъбово 26 футболисти и целият треньорски щаб събраха аплодисментите на най-верните фенове, които бяха дошли да видят любимците си. Президентът на ПФК АРДА Петър Пешев и кметът на гр. Кърджали Хасан Азис също бяха сред присъстващите.

Срещата започна доста активно за играчите на Стамен Белчев и още в 8-та минута след едно центриране Венцислав Василев засече остро топката с глава, а след това Гаич опита рефлекса на вратаря на Ботев, но той спаси опасния удар. Последваха две опасни атаки за гостите. Първо Иван Караджов на два пъти показа завидни умения и запази вратата си суха. В 22-та минута обаче при едно центриране в наказателното поле Димитър Алексиев засече топката с глава и откри резултата. Десет минути преди края на мача Деян Лозев напредна от дясно, центрира към Илиша Сам и той от малък ъгъл отправи удар, който стража на Ботев изби в ъглов удар.

След почивката играчите на АРДА засилиха оборотите и логично в 53-та минута се стигна до попадение. Иван Коконов напредна от ляво, подаде към Илиша Сам, той с едно докосване изведе Коконов сам в наказателното поле и след като хладнокръвно финтира вратаря на опразнената врата вкара за един на един. Това попадение вдъхнови феновете, които бяха на АРЕНА АРДА. Капитанът Пламен Крумов отправи опасен удар в средата на второто полувреме, а Венци Бенгюзов малко по-късно отново застраши вратата на гостите. В самия край на мача Ивайло Димитров отправи силен удар от границата на наказателното поле, който мина на метър от десния страничен стълб. Така срещата завърши без победител 1:1.

Следващата събота 13 юли е първият мач на АРДА в Първа лига срещу Ботев Пловдив отново на АРЕНА АРДА. Билетите вече са пуснати в продажба билетите. Те могат да бъдат закупени онлайн в bestticket.bg , както и от касите на бензиностанции OMV, Office 1 и книжарници Orange. Цените са следните:

Сектор А ложа – 15 лева
Сектор А – 7 лева
Сектор В – 10 лева
Сектор Б – 5 лева

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини