Женско меле, една от побойничките задържана в полицията

Задържане за едно денонощие в поделение на МВР е наложеното административно наказание на 47-годишна за предизвикан скандал в село Вишеград и нанесени удари на съседка. Решението е на Районния съд в Кърджали и е по Указа за борба с дребното хулиганство.

Двама са задържани в РУ-Кърджали като извършители на грабеж вчера. Престъплението било извършено в землището на село Енчец, където мъжете на 28 години и 38 години отнели със сила и заплаха телефон от 22-годишна. След сигнал и организирани издирвателни действия извършителите са установени от криминалисти от РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 и работата продължава разследващ полицай.

В РУ-Крумовград за срок до 24 часа е задържан 47-годишен след сигнал за осъществено следене на бившата си тъща. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая по чл. 144а, ал.1 от Наказателния кодекс.

Проверка за неизплатена издръжка от родител на дете е започната в РУ-Крумовград с постановление на прокуратурата. 32-годишен дължи на малолетната си дъщеря 900 лв., които е трябвало да изплати въз основа на решение на Районния съд в Крумовград по гражданско дело. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини