Отборът на ОУ „Отец Паисий“ в село Жълтуша е сребърен медалист от националното ученическо състезание „Защита при бедствия, аварии и катастрофи“

Отново със сребърен медал от националното ученическо състезание „Защита при бедствия, аварии и катастрофи“ се завърна отборът на ОУ „Отец Паисий“ в село Жълтуша. Така тимът потвърди миналогодишната си класация в същото състезание. Тазгодишната надпревара се проведе в Стара Загора. Анита Храмова, Венета Асенова, Виктория Христова и Виктор Павлов останаха на по-малко от една точка след първите в класирането от област Видин. Нашите състезатели участват за шеста поредна година в състезанието и за трети път са на почетната стълбичка, като в първото си участие грабнаха златни медали.

              Отборът от СУ „Отец Пайсий“ в Жълтуша получи купа, състезателите - сребърни медали и предметни награди. РД „Пожарна безопасност и защита на населението“-Кърджали беше наградена с плакет.

              На снимката: Сребърните медалисти от Жълтуша, ръководителката на отбора Наталия Хаджиева, директорът на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов и инспектор Христо Христов от РДПБЗН.

              Това съобщиха от  Регионален пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини