„Новите ангели на Чарли“ и първи официален трейлър

Вчера Sony Pictures Entertainment разпространиха първия официален трейлър на обявеното още през 2015 г. своеобразно продължение на „Charlie’s Angels“, вдъхновено от едноименната телевизионна поредица от 70-те години на миналия век и последвалите две пълнометражни продукции „Ангелите на Чарли“ от 2000 г. и „Ангелите на Чарли: Газ до дупка“ от 2003 г. с Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лу в главните роли. С колегите от сайта сме на едно мнение, че киното нямаше нужда от нов филм от поредицата (за разлика от индустрията), но филмите до момента си остават до голяма степен малки guilty pleasures и ето, че новият е вече реалност, тази година тръгва по киносалоните и може да изгледате официалния му трейлър.

Вече виждаме главните героини в действие. В ролите на новите Ангели влизат Кристен Стюарт, Наоми Скот и Елла Балинка и от видеото започва да се подразбира какво имат предвид феновете под „the Stewart effect“. Все пак не са много дамите, които могат да изглеждат прилично с прическа тип класическа холандска купичка, а пък тя даже изглежда добре. В трейлъра виждаме за кратко и Патрик Стюарт, който, заедно с Елизабет Банкс и Джимон Хонсу, заема по-особен ранг в Townsend Agency, която се е разраснала глобално, и заедно ще са новите „Босли“.

Напомняме, че Банкс застава и на режисьорския стол, както и че е дала приноса си за написването на сценария. Получаваме и по-конкретна информация за сюжета на „Новите ангели на Чарли“: в тази мисия агентките ще са ангажирани с охраната на иновативна енергийна технология, която в грешните ръце би била изключително опасна. В изпълнение на задачите си, както винаги, Ангелите ще са добре тренирани, въоръжени до зъби с модерни оръжия, стилно облечени и естествено, крайно привлекателни.

Редом до дамите във филма ще видим и няколко класни джентълмена, сред които Джонатан Тъкър, който, както изглежда, няма да е от положителните персонажи, Сам Клафлин, за чиято роля все още липса информация, и Ноа Сентинео, за когото се знаеше, че ще е обект на привличане от страна на един от Ангелите и вече спокойно може да бъде потвърдено, че това ще е героинята на Елла Балинска – Джейн. Заложената петолевка, че Сентинео на средна възраст ще прилича на Бенисио Дел Торо все още е на масата.

Актьорът Джон Форсайт, който озвучаваше Чарли в двете пълнометражни продукции досега и чийто глас остана лесно запомнен с репликата „Good morning, Angels!“, почина през 2010 г. и Елизабет Банкс сподели, че неговата памет ще бъде почетена в новия филм, което е едно открояващо се със сериозност решение в атмосферата на забавната екшън комедия.

Надеждата, че в саундтрака на „Новите ангели на Чарли“ отново ще бъдат включени разбиващите парчета на The Prodigy, Fat Boy Slim и Корн бавно се изпарява обаче, тъй като в стремежа за разширяване на кръга женски права, заедно с представянето на трейлъра бе обявена и музикалната колаборация между Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей, която звучи по време на видеото. Да не забравяме, че привличането на популярни имена от музикалния жанр за изпълнители на саундтрак към големи филмови продукции е една от последните маркетингови стратегии, които се оказват доста успешни. Музикалните парчета от „Черната пантера“, „Великият Гетсби“ и „Игрите на глада“ например успяха да допринесат за успеха както на филмите продукции, така и за този на самите изпълнители – Kendrick Lamar, Jay-Z и Lorde.

В „Новите ангели на Чарли“ ще видим още и Крис Панг („Crazy Rich Asians“), Нат Факсън („Потомците“), Робърт Майзър и Сара Бенани. Премиерата на филма за България е предвидена за 15 ноември 2019 г.

Източник: http://operationkino.net/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини