С тържество завърши учебната година в „Славейков“

121 грамоти и награди за пълен отличен успех и успех над 5,80 получиха най-добрите в учебната дейност ученици, както и най-изявените с постижения през учебната 2018-2019 година.

Поредната школска година за учениците от 7 до 11 клас завърши с традиционното барбекю в двора на СУ „Петко Рачов Славейков“. Седмокласниците за първи път присъстват на това парти, тъй като до миналата година приключваха по-рано и вълнението им бе голямо.

Своеобразен рекорд постави 10“в“ клас, в който с успех над 5,80 са 16 ученици, а целият клас е с успех отличен над 5,50 по всички предмети.

Ангажиментът да награди отличниците бе за заместник-директора Гроздан Грозев. Тържеството подготвиха учениците от Ученическия парламент при най-голямото училище. Музикалната програма бе подготвена от вокалната група на учителя по музика Кирил Кирев.

Освен многото индивидуални награди училището поощри отборите – финалисти на републиканските финали на Ученическите игри, както и всички ученици, допринесли за развитието на СУ „П. Р. Славейков“.

Накрая наградените се събраха за обща снимка на сцената, а тържеството продължи с парти с вкусно хапване и музика. Водещата Антония пожела на славейковци „Весело лято и умната!“

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини