Проверки и специализирани операции във фокуса на ОД на МВР-Кърджали

В сектор „Икономическа полиция“ в ОД на МВР се извършва проверка за съставено фалшиво свидетелство за правоуправление на МПС. Документът бил издаден на лице, за което на съществуват данни в системата.

Проверка за извършена кражба на метална цистерна се извършва в РУ-Момчилград. Съоръжението изчезнало от частен имот в периода от 18 февруари до 18 май тази година. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

176 автомобила, 6 заведения и 3 игрални зали са били проверени в специализирани операции на териториите на полицейските управление в Момчилград и Кирково с цел ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия, опазване на обществения ред, контрол за продажба на алкохол и тютюневи изделия на малолетни и непълнолетни, присъствие в заведения след определения час. За констатираните 24 нарушения са съставени 1 акт и 23 фиша по ЗДвП.

 Сигнал за пожар в навес в село Скърбино е подаден тази нощ в 4,22 часа. Два противопожарни автомобила с петима огнеборци от кърджалийската служба били изпратени за гасенето на огъня. Изгорели: 140 бали слама, 6 т дърва за огрев, 50 кв. м покривна конструкция. Пламъците били потушени, преди да се прехвърлят на друга сграда в близост до пожара. Късо съединение в електроинсталация причинило произшествието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини