21 °C

Нермин Мехмед от Община Кърджали с престижна награда за дейността си в сферата на социалните грижи

Главният експерт в Община Кърджали Нермин Мехмед получи престижно отличие за цялостната си дейност в сферата на социалните грижи. Това стана на международен форум. Отличието бе прието от зам.-кметът Веселина Тихомирова.

Община Кърджали участва в двудневен международен форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие“, който се проведе в хотел „Интернационал“, к. к. Златни пясъци, Варна и е организиран от Националния алианс за социална отговорност. Нейни представители там са заместник-кметът Веселина Тихомирова и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности” Ширин Сюлейман.

В раздела на форума „Партньорства между доставчици на социални услуги, културни дейци, образователни институции и други заинтересовани лица за насърчаване на интеграцията на хора с увреждания чрез изкуство и култура” заместник-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова изнесе презентация за работата на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Кърджали.

За Кърджали бг вести Веселина Тихомирова сподели,че участниците във форума били силно впечатлени от факта, че лично кметът на Община Кърджали посещава ползвателите на социални услуги. Фактът,че в обществената пералня работят само хора с увреждания също бил коментиран. Категорично местната власт ще подкрепя хората в нужда и в следващите години , подчерта Веселина Тихомирова. 

Форумът отбелязва 10-годишен юбилей на Националния алианс за социална отговорност, а сред участниците е неговият председател Георги Георгиев,  заместник-министърът на труда и социалната политика г-жа Султанка Петрова, генералният секретар на EASPD г-н Люк Зелдерло, председателят на Държавната агенция за закрила на детето д-р Елеонора Лилова, изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България г-жа Силвия Георгиева, зам. изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане г-жа Мая Василева.

Кърджали бг вести
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 17.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия

Случаен виц

Последни новини