Ограбиха мъж в парк на Кърджали, извършителите разкрити светкавично

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха извършен грабеж на телефон в парк в града. Престъплението било извършено около 20 часа на 10 юни. Трима заплашили и нанесли удари на 29-годишен и му отнели айфон. След организирани издирвателни действия са установени нападателите, двама от които са на по 29 години, а третият – на 40 г. Задържани са в РУ-Кърджали. Айфонът е намерен в жилището на единия от задържаните и е иззет. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по образуваното досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за грабеж.

65-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали вчера за срок до 24 часа по заявителски материал на ОД на МВР по чл.212, ал.1 във връзка с чл.20 от Наказателния кодекс.

 11-годишен откраднал 20 евро от отключен лек автомобил „Мерцедес“, установиха криминалисти от РУ-Момчилград след подаден сигнал за изчезналата банкнота. Малолетният успял да похарчи парите. Сектор „Криминална полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая работят по случая. Материалите ще бъдат внесени в Комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни за налагане на възпитателни мерки.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини