Виновна ли е Лейди Гага за раздора в семейството на Брадли Купър?

По време на свой концерт в Лас Вегас в събота Лейди Гага беше атакувана от свои фенове с въпроси къде е Брадли Купър и дали тя е виновна за разбиването на семейството му.
 
Това се случи няколко дни, след като се появиха информации, че моделът Ирина Шейк е напуснала общия семеен дом, за да могат, както твърди Космополитан, да обмислят добре връзката си, давайки си време един без друг.
 
Лейди Гага е изпаднала в раздразнение от подвикванията на публиката. Преди да изпълни песента „Shallow“, хит от филма „Роди се звезда“, за който се твърди, че е повод за раздора между Брадли и съпругата му, Гага се обърнала към публиката: „Знаете ли какво - бъдете достойни или ще загубите себе си“.

Tоп моделът Ирина Шейк и холивудският актьор Брадли Купър се събраха през 2015 г., а през 2017 г. станаха родители на дъщеричка - очарователната Леа де Сейн. А слухове за разрив в отношенията на двойката обикалят отдавна в клюкарските колонки на изданията. Още през октомври м.г. любовта им беше поставена под въпрос.

Публикации, че чувствата между двамата са охладнели, се появиха след филмовия фестивал във Венеция. Там двамата пристигнаха заедно с дъщеричката си, но по червения килим Ирина и Брадли минаха поотделно. Супермоделът придружаваше модната дизайнерка Донатела Версаче, а Купър се появи под ръка с певицата Лейди Гага.
 
Това обаче не трябваше да е изненада, тъй като на кинофорума беше представен филма „Роди се звезда” („A Star Is Born”), по който двамата работиха заедно. Лентата е режисьорски дебют за Брадли Купър, който лично покани ексцентричната звезда да изпълни главната роля.

Мълвата за раздяла се разгоря отново, когато 32-годишният модел Ирина Шейк дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, а Брадли не просто не присъства на ревюто, а по същото време замина за Малибу. На плажа там пък папараци няколко пъти го засичаха заедно с актрисата Сиена Милър, с която имат "гореща история".

Така из светските издания започнаха все по-често да се появяват коментари на "близки" до двойката, според които любовта им вече е минало.
 
И до момента обаче официално за раздяла не е говорил нито един от двамата. И въпреки слуховете за раздяла почитателите им продължават да са в очакване на ...сватба.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини