Близначки празнуваха 6-ти рожден ден с Айдън Осман

Близначките Еда и Ела Али от чернооченското село Комунига спазиха обещанието си и на 6-тият им рожден ден на 6 юни посетиха кмета на община Черноочене Айдън Осман в кабинета му. Малките красавици рецитираха стихове на кмета. Той от своя страна ги зарадва с подаръци за рожденият им ден.

„Желая този ден да донесе на Вас и вашето семейство много
здраве, щастие и много любов! А на Вас специално само успехи в живота“, пожела на рожденичките Айдън Осман.

Ела и Еда с изключителната си  комуникативност и любознателност носят всички черти на зодията Близнаци. С примерното си държание успяха да впечатлят ръководството на Община Черноочене и гостите. Малките красавици посещават Детска градина „Първи Юни“ в с. Комунига. Докато майка им Садет Али работи в местна шивашка фирма, а тате Неджиб Али е на гурбет, неотлъчно до тях е дядо Аптула Мустафа. Семейство Али имат и по-голяма 15-годишна дъщеря Есра Али, която учи в гр. Кърджали.

В края на март през първите дни на пролетта, в който близначките Ела Али и Еда Али бяха в детската площадка на парка в Черноочене посетиха и Кмета Айдън Осман. Тогава посетиха и кмета на общината Айдън Осман, и обещаха да дойдат отново на рождения ден и да получат подаръци.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини