Пет победи завоюва Работническият клуб „Спорт и здраве“-Кърджали в Албена

5 победи завоюва в различни спортни дисциплини Работническият клуб „Спорт и здраве“ към КНСБ- Кърджали в проведените днес до обяд състезания, част от 16-я Работнически спортен фестивал. Той се провежда от 5 до 9 юни в к.к. „Албена“ и в него участват 1300 души от над 50 дружества в България, Беларус, Израел, Македония, Мароко, Мексико, Румъния, Русия, Тунис, Тюркестан и Украйн.

Кърджалийския отбор по стрийтбол в състав Георги Димитров, Иван Динков, Димитър Георгиев и Петър Бойдев, се наложи убедително над отбора на Израел. Преди това баскетболистите на клуба победиха в драматичен двубой отбора на Юробанк.

Другите победи за днешния ден са за волейболистите на Кърджалийския клуб, за шахматистите и за отбора по тенис на маса - жени, който отива на полуфиналите.

Днес стартираха и състезанията по плуване, където наши представители са Тодор Радев и Георги Грозев.

Точния си мерник в дисциплината дартс пък мериха Галя Робова и Марчела Мелинова.

Следобед предстоят оспорвани срещи по плажен волейбол с отборите на Беларус и „В и К“- Стара Загора.

47 са участниците от Работнически клуб „Спорт и здраве“- Кърджали във фестивала. Те са водени от председателя на КНСБ- Кърджали Иванка Караколева. Нашите представители се състезават в 8 от общо 18 дисциплини, а именно - дартс, вдигане на пудовка, волейбол, стрийт бол, шахмат, плуване, тенис на маса и плажен волейбол.

Павел Тенчев

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини