Хайка за джигити на пътя, един без регистрация, друг се блъска в бетонна стена

58-годишен е управлявал нерегистриран автомобил, установиха полицаи от РУ-Джебел. Автобус „Мерцедес“ бил спрян за проверка около 8 часа вчера на ул.“Йълдъръм“ в града. При направена справка станало ясно, че моторното превозно средство е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение от собственик да го регистрира в двумесечен срок от придобиването. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

 45 автомобила и 62 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Кирково вчера от 13 часа до 17,30 часа за контрол на документите на водачите, правоспособност, използване на обезопасителни колани, техническа изправност на автомобилите. Констатираните нарушения са 12 и за тях са съставени фишове по ЗДвП.

 45-годишен водач на „Фолксваген“ на стеснен участък от пътя в района на село Хаджийско не преценил разстоянието при разминаване с друг автомобил и се блъснал в бетонна стена извън пътното платно. Произшествието станало вчера около 10,30 часа. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини