Военна техника минава през 6 области

Поради провеждане на поредица от военни учения на 5 юни от 9 часа от ГКПП „Капитан Петко войвода“ поема колона от техника, която ще се придвижи до полигона в Ново село, съобщиха от МВР.

Поради това е възможно временно затруднение на движението на автомобили по основни пътища на територията на областите: Хасково, Ямбол, Сливен, Търговище, Разград и Русе на 5 и 6 юни.

Според подадената информация на 6 юни от 9,30 часа 4 колони с едрогабаритна техника поетапно ще се придвижват от ГКПП „Капитан Петко войвода“ през Тополовград-Елхово-с. Тенево, където е предвидено време за презареждане и престой. След това колоните продължават по маршрут – с. Тенево-с. Зимница-п. в. „Петолъчката“-с. Мокрен-гр. Котел-гр. Омуртаг-гр. Разград-полигон „Николово“ до ГКПП „Русе“.

Пътна полиция и Военна полиция са взели всички необходими мерки по съпровождането на техниката и обезпечаване на опасните участъци и уязвимите кръстовища. Водачите, които ще пътуват по тези направления на посочените дати, по възможност да изберат алтернативни маршрути или часове на придвижване. Да не навлизат в колоната, както и да изпълняват стриктно указанията на униформените и временната организация на движението, ако е въведена такава.

hskovov.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ос
    Остап Бендер
    8 -2
    17:47, 4 юни 2019
    Така както са тръгнали нека вкупом се предадат на руснаците поне ще са живи и здрави
  • 2
    98
    9868097
    5 -2
    20:52, 4 юни 2019
    Пак ще торят Гяурленда на Мутрите и Бейоветесъс снаряди с обеднен уран
    .....
    И сетне викат урана в питейната вода причинявал рак
  • 3
    Ди
    Димо
    2 0
    09:38, 5 юни 2019
    Има БДЖ бе! Хем пари ще му влеете, хем няма да пречите на движението! От Свиленград/Гарата чак до Зимница има жп релси,!!!
  • 4
    Ce
    Cerrx
    1 0
    10:05, 5 юни 2019
    Може с влака чак до Русе от Свиленград..
  • 5
    Dr
    Dreams
    2 0
    10:07, 5 юни 2019
    Това е гръцка военна техника и ще тътува на техни платформи с влекачи, нямат вяра на железниците ни...
Последни новини