Задържаха петима за грабеж, насилвали млада жена

Грабеж на пари  и телефон е разкрит от криминалисти от РУ-Кърджали за няколко часа вчера. Около 2 часа на 3 юни в къща за гости в областния град петима мъже отнели телефон и 410 лв. от 23-годишна жена, като употребили заплахи и физическа сила. След подадения сигнал са били организирани и проведени незабавни издирвателни действия и петимата участници в престъплението били установени. Те са на възраст 25, 27, 29, 32 и 41 години. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление. Мобилният телефон и част от парите са открити и  иззети. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за грабеж и работата продължава разследващ полицай.

Проверка за кражба на крава от землището на село Русалско е започната в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. 70-годишният собственик посочил периода от 1 май до 3 юни за извършеното престъпление. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая. Издирва се извършителят на кражбата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Як
    Яка сопа
    0 0
    21:19, 4 юни 2019
    тези къщи за гости са публични домове .И кучетата от Пазара знаят това само ушевите се правят на глухи и слепи.размърдайте се бе кибици

Случаен виц

Последни новини