Две от тризнаците на кърджалийка в конкурса “Най-красива абитуриентка’2019”

    Над 1000 прекрасни момичета от цялата страна са се включили в конкурса за най-красивата абитуриентка през тази година. Успяхме да прегледаме всички, за да открием сред участничките и някоя от хубавите млади кърджалийки, но въпреки щателното ни претърсване на снимките едно по една, такава не открихме към днешна дата. Единствената причина, вероятно, са незнанието или забравянето на факта, че конкурсът се провежда вече 13 подред година.

    Въпреки това обаче успяхме да открием 2 момичета, чиито корени от майчина страна са в Кърджали. Това са близначките Стела и Симона Нешеви, които живеят в Пазарджик. Майка им Красимира е кърджалийка, завършила френската паралелка в ГПЧЕ "Христо Ботев", и работила преди десетина години в редакцията на местна медия. И сега тя продължава да репортерства, но семейството живее в Пазарджик, откъдето е съпругът й. Изненадата в случая е, че Стела и Симона, освен че са близначки, всъщност са... тризнаци. Как става това ли? Ами имат и брат Станислав. Раждането на тримата през лятото на 2000 г. си бе истински фурор в града край Марица. Писаха тамошните медии, писахме и тукашните. Годините обаче минават, а тримата вече са се превърнали в млади госпожици и господин. На 24 май те завършиха Профилирана гимназия "Иван Сергеевич Аксаков" в Пазарджик и сега се готвят за кандидатстване в университет. Влекат ги чуждите езици, мениджмънта, международните отношения, но все още не са решили как точно ще подредят кандидат-студентските си желания. Станислав пък се оказа и много добър лекоатлет - в момента участва в Националното първенство на стадион "Васил Левски" в спринтовете на 100 и 200 метра.

    "Включването в конкурса "Най-красива абитуриентка" стана съвсем неочаквано", разказа ни майката, след като се свързахме с нея. Идеята дошла от нейна близка приятелка, която й припомнила за конкурса ден-два след бала. Пращайки снимките към организаторите забелязали, че част от фотографиите са качени още на 20 май, когато е бил официалният старт на своеобразния фейсбук кастинг. Така реално момичетата "изостават" в надпреварата, но само за дни успяват да съберат харесвания от цялата страна, които реално вече ги нареждат сред първите 35. По регламент лайковете във фейсбук ще подредят първите 10, а жури на организаторите ще избере още 10 по своя преценка. Така накрая ще се избира между общо 20 момичета.

    Най-харесваната снимка на Стела е ТАЗИ, а на Симона ТАЗИ. Можем да ги подкрепим като отворим линковете и лайкнем снимките им.

    Финалният вот ще е в ръцете на т.нар. звездно жури. В състава му тази година са година певицата Дара, моделът и актриса Диляна Попова, миналогодишната победителка в конкурса Елица Луканова и режисьорът и актьор Ники Илиев.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини