Басейнът с вход свободен за малчуганите в Деня на детето

Общинският басейн в Асеновград ще открие лято’2019 този петък, 31 май. На следващия ден, когато се отбелязва Международният ден на детето, ще има организирано специално детско парти с много игри и изненади. То ще започне в 12:30 ч.

Общата стойност на всички ремонтни дейности на басейна е близо 110 000 лв., припомнят от общинската управа. Детският басейн отговаря на всички съвременни европейски изисквания за безопасност, поставени са противоплъзгащи плочки и нова пързалка. С 400 кв. метра е увеличена използваемата площ, на която са поставени 80 нови шезлонги и чадъри. Изградени са нови помещения за лекарския кабинет към плувния комплекс, стая за охрана и хигиенист, стая за спасителите и четири съблекални.

Басейнът е с олимпийските размери 25/50 метра, а водата в него е минерална с температура от извора 32 градуса. Комплексът разполага и с безплатен паркинг.

Входните такси се запазват – 4 лв. за възрастни и 3 лв. за момичетата и момчетата до 18 г. Управата на басейна предлага 3 вида месечни карти - целодневна за деца до 14 г. на цена 40 лв., целодневна за възрастни - 50 лв., както и карта за използване на басейна в часовете до 10:00 ч. и след 18:00 ч. – 35 лв.

Карти за спортните клубове в града са на цена 10 лв.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    Бай Пешо
    1 0
    15:07, 29 май 2019
    Така е хората мислят за града и децата и правят а пък нашите тъпи откъсани общинари затвориха този хубав басейн Лебеда и направиха най смотания магазин в историята Lidl,дето първо всичко им е по скъпо,второ мирише на развалено още от вратата и трето никой не влиза там. Чудя се как ХЕИ не са го затворили още ама явно си плащат където трябва.
Последни новини