Жени предизвикаха катастрофи, при едната пострада отново жена

58-годишен мотоциклетист с 2,98 промила алкохолна проба катастрофирал  снощи около 19 часа по пътя от село Свободиново към разклона за село Бели вир. На завой водачът изгубил контрол над управлението, блъснал се в мантинела  и паднал на пътното платно. Пострадалият бил прегледан на място от екип на Спешна помощ в село Черноочене. Отказал е кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила.

63-годишна жена била блъсната на пешеходна пътека между улиците „Републиканска“ и „Стефан Стамболов“ в Кърджали снощи от лек автомобил „Опел“, управляван от 46-годишна. Пострадалата била транспортирана до болницата в Кърджали и настанена за лечение със счупени ребра. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай. 62-годишна с лек автомобил "Хонда“ загубила контрол над управлението и се блъснала в табела и мантинела в района на спирка „Джебел“. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Аварийни дейности. Два екипа на пожарната служба в Кърджали отстранили паднали дървета върху тераса на жилище и на пътното платно на ул.“Републиканска“ в областния град.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини