29 °C

ПП ГЕРБ поиска кмета Хасан Азис да поеме политическата отговорност за "аферата Мюмюн Али"

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ очаква правоохранителните органи да стигнат до дъното на аферата „Мюмюн Али“, а кметът и заместник-председател на ДПС Хасан Азис да излезе от „зоната на мълчанието“ и да поеме политическа отговорност за източването на хазната с фиктивни ремонти в селата. Независимо от размера на щетата – 100 000 или 3 000 000 лева, налице е злоупотреба със служебно положение с участието на длъжностни лица от висшия ешелон на ДПС и това не е обикновено криминално деяние, а престъпление на хора, облечени във власт, чието задължение е да се грижат за благосъстоянието на жителите на общината, а не за собственото си облагодетелстване. В поредицата от порочни практики от последните 16 години, скандалът „Мюмюн Али“ е „върхът на айсберга“. Той е поредното доказателство за ерозията на един авторитарен партиен модел, прояден от користолюбие, корупция, разпиляване на публични средства и стремеж към трупане на облаги. Ние от ПП ГЕРБ няма да позволим скандалът да бъде заметен под килима, а обществото ни – манипулирано с мъгляви обяснения за възстановени суми, колективна безотговорност, предоверяване и т.н. и т.н. Кмет на община със задължения над 20 милиона лева е допуснал вреда на бюджета и данъкоплатците в частна полза?! А прекият извършител е дясната му ръка в политическия кабинет. Настояваме кметът и ДПС да поемат отговорност за случилото се. По начина, по който това се случва в развитите европейски демокрации.

Общинско ръководство на ПП ГЕРБ-Кърджали.
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 27.06.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини