Анджелина Джоли срещу Мишел Пфайфър в "Господарка на злото 2" (трейлър)

"Господарка на злото 2" (Maleficent: Mistress of Evil) е продължение на игралната версия на Спящата красавица, но не съвсем. Това е първата роля на Джоли от почти 4 години.

Първият трейлър отново ни среща със Злодеида (Анжелина Джоли), за която след предния филм вече знаем защо е зле настроена към света заради мъж и предателство. В продължението сме няколко години по-късно, когато Злодеида и бъдещата Кралица (Ел Фанинг)  ще трябва да намерят начин да спасят всички митични същества. Създателите на "Господарка на злото 2" обещават "нови съюзи", "нови противници" и "нови обрати"

Всеки, който е гледал първия филм, има представа какво да очаква от продължението – едно шарено, типично Disney изживяване, в което обаче "лошите" не са точно лоши, а "добрите" не са кой знае колко добри.

Първият Maleficent (2015 г.) се превърна в световен хит с над 758 милиона долара приходи в световен мащаб. Очаква се "Господарка на злото 2" да стане за Анджелина Джоли зрелищно кацане (вижте тези демонични крила) на върха на боксофиса. По пътя натам я подкрепя Мишел Пфайфър в ролята на кралица Ингрит.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини