Турция организира серия търговски изложения,кани чрез КТПП фирми от Кърджали и региона

Турция организира серия от търговски изложения през май и юни 2019 г. и кани чрез Кърджалийската търговско промишлена палата фирми от града и региона.

Днес започва изложението за биопродукти в Измир-Ekoloji-2019.То ще продължи до 18 май.

 На 28 май се открива Международното изложение и конференция в областта на енергетиката и околната среда в Истанбул-ICCI-2019.И неговата продължителност е три дни.

 От 18 до 22 юни ще се състои 42-то строително изложение

Turkeybuild Istanbul-2019.

Beauty Eurasia  е международно изложение за козметика красота и фризьорство.Петнадесетото му поредно издание ще се проведе  от 20 до 22 юни в Истанбул.

  В писмо до Кърджалийската търговско промишлена палата,изпратено от търговското аташе в Генералното консулство в Пловдив се казва:

Молим да разпространите следната информация сред членовете си, както и да ги насочвате към нас за допълнителна информация, в случай че има проявен интерес. Благодарим Ви предварително!

Бихме желали да представим на Вашето внимание  предстоящите търговски мисии към някои значими изложения в Турция. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на търговски мисии, чийто списък е прикачен към е-мейла.

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от  Министерството на търговията на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи и посещение на изложението.

Приложено изпращаме един формуляр за участие. Този формуляр следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция най-късно до обявения в таблицата краен срок за заявка на участие.

Благодарим предварително!

Мехмет Али Ердем

Търговски аташе

T.C. FilibeTicaretAtaşeliği

Служба на търговския аташе

на Р. Турция в Пловдив

tel/faks: 00359 32/ 275 185

www.ticaret.gov.tr

e-mail: filibe@ticaret.gov.tr

Facebook: T.C. FilibeTicaretAtaşeliği

Twitter: TCFilibeTA

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини