Битката между Кубрат Пулев и Джени Суши e тази вечер

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще се изправи днес в хотел "Милейниъм Едишън" в Лос Анжелис пред Атлетическата комисия на щата Калифорния, която ще решава бъдещето на боксьора.

Сградата, която е на почти един век, ще приюти днешното изслушване на българина за "Целувкагейт". Кобрата целуна репортерката Джени Суши след победата си над Богдан Дину в Калифорния, което предизвика огромен скандал. Американката се оплака от сексуално насилие, а лицензът на Кубрат беше отнет.

На изслушването се очаква да присъства самата Суши. Разискването по скандала с репортерката ще бъде първо в програмата на Атлетическата комисия. Очаква се разпитът на действащите лица да започне в 10:00 часа сутринта местно време, което е 20:00 българско.

Веднага след това Пулев ще отговаря на въпроси по втория иск. Той е на Богдан Дину, който има претенции за използване на нечисти удари от Кобрата. Румънският боксьор иска промяна на резултата в мача.

Седем са членовете на комисията, които ще разглеждат исковете. Две от тях са жени. Очаква се точно те да пържат на бавен огън българина заради целувката по устните на Джени Суши.

След разпита на всички страни и привеждане на доказателства комисията ще се събере на закрито заседание, където ще бъде гласувано евентуално наказание или пълно оправдаване на Пулев.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини