Началото на церемонията по откриването на четвъртия завод на "Теклас-България" се отлага с половин час

Началото на церемонията по откриването на четвъртия завод на "Теклас-България" в Кърджали се отлага с половин час за 9,30 ч.,поради ангажимент на премиера Бойко Борисов.Министър председателят ще престигне в Кърджали за да пререже лентата на разширението на "Теклас -България" в 9,30 часа утре сутринта.Това съобщиха от протокола на Министерски съвет.Представителят на собственикът на "Теклас-България" адв.Георги Георгиев потвърди за медиите.Веднага след церемонията министър-председателят заминава за Брюксел на важна визита.
Адв.Георгиев припомни,че това е третият завод на "Теклас-България",който премиерът Борисов открива.Утре ще открие още два корпуса на научно-изследователски център,център за социална адаптация и почивка и административна сграда.
Адв. Георги Георгиев съобщи ,че заедно с премиерът в церемонията ще участват Раул Данон, собственик на холдинг "Теклас",НПр.Хасан Улусой, посланик на Р Турция в нашата страна и генералният консул в Пловдив Хюсеин Ергани.
  Ще припомним, че фирма "Теклас България" получи награди за инвеститор на годината в своя клас. Холдингът "Теклас" пък получи признание от автомобилните гиганти, с които работи. Той бе обявен за водещ партньор на "Фолкваген груп". Холдингът има фабрики и логистични центрове в ключови места на света.
Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини