Стамен Белчев пред ТОПСПОРТ: Арда има потенциал за Първа лига

Царско село приема Арда (Кърджали) в дербито на 27-ия кръг на Втора лига. Тимът на Никола Спасов вече си осигури участие в елита, докато кърджалии се борят за участие в баражите. Арда е на второ място с 53 точки, на 2 пункта през Монтана и на 3 пред ЦСКА 1948.

Старши треньорът на "небесносините" Стамен Белчев коментира пред ТОПСПОРТ престоящото дерби с Царско село. Пред медията ни, бившият наставник на ЦСКА сподели, че основната цел на отбора е участие в баражите.

"Всеки мач е важен за нас. Днес срещата е дерби във Втора лига. Очакванията ни са да покажем добра игра, да продължим инерцията от добри мачове и игри. Имаме проблем с контузен. Деян Лозев е контузен, другите са здрави и налице.

Целта ни е да се класираме за баражите. Отборът има потенциал, за да я постигне. При положение, че си осигурим участие, ще се търсят нови попълнения. Нека не бързаме и да слагаме каруцата пред коня. Нека първо се класираме за баражите", сподели специалистът.

Стамен Белчев коментира и слуховете, че ще работи в Китай, заедно със Станимир Стоилов, но не пожела да даде мнение за случващото се в бившия му тим ЦСКА.

"Не съм имал предложения за работа в Китай със Станимир Стоилов. Тук съм в Арда.

ЦСКА няма да ги коментирам. Те си имат треньор и никога не бих ги коментирал", заяви треньорът пред ТОПСПОРТ.

topsport.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини