Зверове и чудовища по Viasat History & TV1000

Чудовищен месец по TV1000
Всяка нощ през май от сряда, 1 май, в 22:00 ч.

Този месец идват най-страховитите, могъщи и смъртоносни създания в кино вселената. Настанете се удобно и се пригответе за "Челюсти", "Челюсти 2", "Изпозагубеният свят", "Мумията", "Дракула", "Човекът-вълк" и други.

„Дракула" по Брам Стокър по TV1000
Понеделник, 6 май, в 22:00 ч.

Режисьор: Франсис Форд Копола
В ролите: Гари Олдман, Уинона Райдър, Антъни Хопкинс, Киану Рийвс, Ричард Е. Грант

Неустоимо съблазнителен принц на Трансилвания пътува от Източна Европа към Лондон през 19-ти век в търсене на човешка любов. След като е прекарал векове сам в западащия си замък, апетитът на Дракула към хората се подсилва от сексуално желание и го измъква от уединението му. Когато очарователният Дракула среща Мина - млада жена, която изглежда като превъплъщение на изгубената му любов, двамата се впускат в приключение, белязано от романтична страст и ужас.

Митични зверове по Viasat History
Започва от понеделник, 6 май, всеки делнична вечер в 21:05 ч.

Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие:
Mythical Beasts

Цивилизациите са вярвали в митични зверове - дракони, циклопи, великани, вампири и морски чудовища, в продължение на хиляди години. Те продължават да владеят нашето въображение до ден днешен.

Мумията по TV1000
Понеделник, 13 май, в 22:00 ч.

Режисьор: Стивън Сомърс
В ролите: Брендън Фрейзър, Рейчъл Вайс, Джон Хана, Арнолд Вослу, Кевин О'Конър

Група хора, които търсят отдавна изгубено съкровище дълбоко в египетската пустиня, попадат на ужас, който дреме там от 3000 години. Комбинирайки вълненията на невероятното приключение с напрежението на легендарния филм на ужасите на "Юнивърсъл Студиос" от 1932 г., "Мумията" е истинска епична пиеса, изпълнена с ослепителни визуални ефекти, първокласни таланти и незабравим сюжет.

Природни кошмари по Viasat Nature
Всеки делничен ден от сряда, 1 май, в 22:05 ч.

Темата на месеца не е за слаби сърца! Ще се потопим в микро вселената на страховитите насекоми и ще научим повече за странните и причудливи малки животни с премиерата на "Неканените гости се завръщат" и с още епизоди на "Природни недоразумения", "Микро чудовища" и порядъчна доза от "Щуро, истинско, страховито".

Човекът-вълк по TV1000
Понеделник, 27 май, в 22:00 ч.

Режисьор: Джо Джонстън
В ролите: Бенисио дел Торо, Антъни Хопкинс, Емили Блънт

Лари Талбът е подмамен обратно в семейното си имение, за да разследва свирепото убийство на брат си от кръвожаден звяр.

След като се връща, Талбът трябва да се изправи срещу демоните от детството си, отчуждения си баща, скърбящата годеница на брат си и подозрителен инспектор от Скотланд Ярд. Когато Талбът бива ухапан от чудовището, той е прокълнат завинаги и среща съдба, по-лоша от смъртта.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини