1200 нарушители на ограниченията на скоростта в областта за седмица, отново инцидент на "Беломорски"

1199 са констатираните нарушения на скоростните режими в областта при акция по линия на ТИСПОЛ от 1 април до 7 април. 29 са точките, на които се осъществявал контрол с мобилни камери и тринога. 795 са установените нарушения на скоростта с триногата, от които 29 са през нощта, 404 са случаите на превишена скорост, засечени с мобилни камери. На всички нарушители ще бъдат връчени електронни фишове.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. В 19,15 часа вчера на ул.“Генерал Чернозубов“ в областния град бил спрян лек автомобил „Опел“, управляван от 33-годишен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,51 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Две са пътните произшествия вчера. Няма пострадали. Около 11 часа на бул.“Беломорски“ в Кърджали 53-годишна с „Опел“ отворила вратата на колата, без да се убеди, че няма да създаде опасност за движението и била ударена от преминаващ товарен „Мерцедес“. Няма констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. Около 18,30 часа на 9 април в кв.“Възрожденци“ в областния град 57-годишен с „Фолксваген“ предприел завой, навлязъл в насрещната лента и ударил друг „Фолксваген“. Водачът, причинил произшествието, напуснал мястото и бил издирен вчера. Съставен е акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини